Samsung a început testarea lui Android 10 pe modelele Galaxy S9 și Galaxy S9+

3.351 ori
<b>Samsung a început testarea lui Android 10 pe modelele Galaxy S9 și Galaxy S9+</b>Așa cum eram informați cu doar o săptămână în urmă, sud-coreenii de la Samsung au început testarea lui Android 10 pe terminalele din portofoliu încă din această lună - pe listă aflându-se și modelele Galaxy S9 și Galaxy S9+

Așa cum eram informați cu doar o săptămână în urmă, sud-coreenii de la Samsung au început testarea lui Android 10 pe terminalele din portofoliu încă din această lună - pe listă aflându-se și modelele Galaxy S9 și Galaxy S9+. Confirmarea vine astăzi prin intermediul celor de la GalaxyClub ce au descoperit că ultimele versiuni firmware G960FXXUD7DSI3 și G965FXXU7DSI3 sunt într-adevăr bazate pe Android 10.

Se pare că litera "D" din componența denumirilor asociate acestor versiuni firmware reprezintă noua iterație Android. Actualele firmware-uri bazate pe Android 9 Pie au litera "C" în componența denumirii și în aceeași poziție în care avem acum litera "D". Deși această informație ne poate duce cu gândul la o lansare mai rapidă a noului Android pe flagship-urile de anul trecut, în realitate procesul este de durată.

După aceste teste interne vine rândul unui program Android 10 Beta la care ne vom putea înscrie și în funcție de bug-urile apărute, ar putea fi lansate până la 3 sau chiar 4 versiuni Beta. Abia când experiența de utilizare va fi lipsită de probleme, atunci se va da și startul actualizării finale.

Galaxy S9 era actualizat pe final de ianuarie 2019 la Android Pie și probabil în ianuarie 2020 primește și Android 10, asta dacă nu cumva Samsung ne face o surpriză!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×