Google neagă zvonurile că ar fi anulat seria de telefoane Pixel

1.783 ori
<b>Google neagă zvonurile că ar fi anulat seria de telefoane Pixel</b>Un zvon ce a început a circula în mediul online în ultima vreme este și acela că Google ar fi anulat seria de smartphone-uri Pixel, veste ce era din start deloc credibilă ținând cont de succesul pe care îl au actualele modele. Google neagă astăzi toate

Întreaga comunitate a fanilor Android a luat foc, aflând că Google ar oprit producţia de modele Pixel, la doar câteva luni după lansarea sa. Informaţia a apărut pe Reddit, iar sursa afirma că are un mail dovedind acest lucru, de la o sursă din cadrul operatorului Telus. Google a luat atitudine şi a infirmat ştirea pentru cei de la Android Central.

Reprezentanţii gigantului motoarelor de căutare au ţinut să sublinieze că sunt încântaţi de cererea pentru Pixel XL în Canada, terminalul având stocurile epuizate cel puţin la Telus. Am remarcat şi noi atât la nivel local, cât şi citind ştiri din toată lumea că e foarte greu să mai pui mâna pe un Pixel sau Pixel XL în aceste zile. Fie Google şi HTC au pregătit prea puţine unităţi, fie cererea e pur şi simplu prea mare.

Telefoanele Pixel au fost în general bine primite de revieweri şi public, ocupând locul întâi în testele DxOMark, dar şi poziţia de "cel mai bun telefon la captura foto" la Mobilissimo.ro pe anul 2016. Şi pentru HTC au fost o bulă de oxigen cele două modele, deşi nici măcar nu au avut voie să îşi pună brandingul pe ele. Recent au apărut şi informaţii despre Pixel 2, deci nu vă faceţi griji, seria continuă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×