Razer anunță achiziția companiei Nextbit; firma ce ne-a adus ineditul smartphone Robin axat pe stocarea în cloud

1.260 ori
<b>Razer anunță achiziția companiei Nextbit; firma ce ne-a adus ineditul smartphone Robin axat pe stocarea în cloud</b>Aflăm astăzi detalii despre o nouă tranzacție petrecută în zona smartphone. Mai precis, chiar Razer anunță achiziția companiei Nextbit - cea care ne-a adus ineditul terminal Robin axat pe stocarea în cloud. Ne putem aștepta astfel ca pe viitor să vedem

Razer este o companie cunoscută în special pentru implicarea sa în lumea gaming-ului, având în portofoliu numeroase produse de la mousepad-uri, periferice și desktop-uri, respectiv laptop-uri ultra-dotate destinate gamerilor. Astăzi aflăm că firma de față tocmai ce a achiziționat Nextbit - companie din urmă care ne-a adus pe piață ineditul telefon Robin axat pe stocarea în cloud.

Cu toate că detaliile despre valoarea tranzacției lipsesc din ecuație, aflăm că de acum înainte Nextbit va opera ca o unitate independentă a cărui rol va fi acela de a se axa pe dezvoltarea de noi design-uri inedite pentru smartphone-uri și pe crearea de experiențe. 

Cât despre smartphone-ul Nextbit Robin, se pare că acesta va mai beneficia de suport tehnic (garanție) preț de alte 6 luni din acest moment, urmând ca update-urile software să fie distribuite până în februarie 2018. Vânzarea produsului se va opri totuși prin intermediul canalelor oficiale. Un smartphone Razer nu ar suna deloc rău, mai ales dacă ținem cont de faptul că această companie pune un mare accent asupra design-ului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×