Google anunță Nexus S și Android 2.3! Din laborator În ghetele lustruite pentru Moșu'!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.883 ori
<b>Google anunță Nexus S și Android 2.3! Din laborator În ghetele lustruite pentru Moșu'!</b>Trebuia să ne dăm seama că un OS cu nume de "turtă dulce" (Gingerbread) urma să sosească fix în ghetele pregătite pentru Moș Nicolae. Ei bine, Google tocmai a anunțat atât Android 2.3 Gingerbread, urmașul lui Froyo, cât și mult-așteptatul...

Trebuia să ne dăm seama că un OS cu nume de "turtă dulce" (Gingerbread) urma să sosească fix în ghetele pregătite pentru Moș Nicolae. Ei bine, Googletocmai a anunțat atât Android 2.3 Gingerbread, urmașul lui Froyo, cât și mult-așteptatul smartphoneNexus S, ale cărui specificații le aflați în rândurile următoare.

De asemenea, dezvoltatorii au la dispoziție SDK/NDK-ul lui Gingerbread chiar acum și îl pot customiza fără probleme. Nexus S este primul telefon cu Android 2.3 la bord și un terminal care va fi disponibil deblocat inițial și suportând conectivitate NFC. Android 2.3 aduce îmbunătățiri ale interfaței, suport NFC (wireless cu rază scurtă de acțiune), o nouă tastatură virtuală și apelare VoIP/SIP printre altele.

De asemenea, cu ajutorul lui Gingerbread, veți folosi o nouă unealtă de selectare a textului, o funcție copy/paste îmbunătățită și veți profita din plin de giroscopul telefonului pentru gaming. Samsung Nexus S va debuta pe 16 decembrie în SUA prin T-Mobile și Best Buy și va sosi în Marea Britanie pe 20 decembrie.

Prețul său va fi de aproximativ 650 de euro la liber, iar handsetul va fi disponibil și gratuit cu abonament pe 2 ani prin Vodafone. Iată specificațiile sale:

  • Conectivitate: quad-band GSM, tri-band HSPA, WiFi 802.11 n/b/g
  • Display: 4 inchi, WVGA (480 x 800), Super AMOLED, capacitiv touch
  • Procesor: Cortex A8 Hummingbird, 1GHz
  • Memorie: 16GB iNAND (flash)
  • Camera: 5MP, captura video la 720 x 480 pixeli, camera frontală VGA
  • Baterie: timp de convorbire de 6.7 ore în 3G/standby de 17.8 zile în 3G
  • Alte dotări: giroscop pe 3 axe, accelerometru, busola digitală, senzor de proximitate și luminozitate

Pe final iată și un clip video care concentrează efortul Google în câteva fraze:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×