Orange România a lansat două opțiuni de voce pentru convorbiri internaționale către Uniunea Europeana, Canada, SUA și Turcia

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.774 ori
<b>Orange România a lansat două opțiuni de voce pentru convorbiri internaționale către Uniunea Europeana, Canada, SUA și Turcia</b>Așa cum ați putut afla din comunicatul de presă pe care Mobilissimo vi l-a pus la dispoziție încă de ieri, Orange România a lansat două opțiuni de voce pentru convorbiri internaționale către Uniunea Europeana, Canada, SUA și Turcia. Astfel...

Așa cum ați putut afla din comunicatul de presă pe care Mobilissimo vi l-a pus la dispoziție încă de ieri, Orange România a lansat două opțiuni de voce pentru convorbiri internaționale către Uniunea Europeana, Canada, SUA și Turcia. Astfel abonații Orange pot să aleagă opțiunea cu 30 de minute către destinațiile de mai sus plătind pe lună doar 4 Euro fără TVA. Clienții Orange Prepay pot să aleagă opțiunea cu 10 minute către destinațiile amintite cu doar 1,5 Euro credit.

Oferta este una bine-venită pentru că deși opțiunile competitorului Vodafone, seamănă cu acestea, nu oferă posibilitatea utilizării minutelor internaționale către mobile ci doar către liniile fixe, în cazul opțiunilor Vodafone cu 30, respectiv 60 de minute internaționale.

Minutele internaționale de la Orange se pot consuma așadar atât către numerele fixe cât și către numerele mobile din țătile respective. Din oferta de servicii a Orange lipseau aceste opțiuni, de aceea credem că această noua ofertă cu minute internaționale incluse, va ajuta clienții care în preajma sărbătorilor de iarnă pot comunica mai ușor cu cei plecați peste hotare.

Ne-a bucurat și faptul că Orange a ales să ofere tarifele sale reduse și către Turcia, o țară în care muncesc și trăiesc destui români.

Noi la Mobilissimo, am constatat cu bucurie creșterea numărului de opțiuni internaționale atât la Vodafone cât și la Orange, operatori care aproape au înghețat tarifele pentru legăturile internaționale la un nivel ridicat, deși infrastructura a fost de multă vreme schimbată, astfel că operatorii nu mai utilizează la fel de mult sateliții scumpi ci comută apelurile prin rețeaua de internet cu ajutorul tehnologiei VoIP.

Așadar, motiv serios ca de acum să ne așteptăm ca prețurile pentru convorbiri internaționale să scadă și mai mult. Salutăm deci oferta cu minute incluse internaționale, de la Orange.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×