Google anunta o noua platforma pentru reclame, Ad Manager

1.326 ori
<b>Google anunta o noua platforma pentru reclame, Ad Manager</b>La doar o zi dupa incheierea achizitiei companiei DoubleClick, in valoare de 3.1 miliarde de dolari, Google anunta o noua platforma pentru reclame, complet gratuita. Botezata Ad Manager, cea mai noua oferta Google este inca in faza de beta testing. Dupa...

La doar o zi dupa incheierea achizitiei companiei DoubleClick, in valoare de 3.1 miliarde de dolari, Google anunta o noua platforma pentru reclame, complet gratuita.

Botezata Ad Manager, cea mai noua oferta Google este inca in faza de beta testing. Dupa lansarea sa oficiala, acest serviciu va ajuta companiile de nivel mic si mediu sa vanda, programeze, sa livreze si sa administreze continuturile si produsele sale. Ad Manager va fi complet gratuit, spre deosebire de servicii similare de plasare a reclamelor, inclusiv DART produs de DoubleClick. Utilizatorii noii oferte de la Google nu vor fi limitati la reclame AdSense, ei putand sa opteze pentru reclamele diferitelor companii.

Acestea vor fi plasate pe pagini web, in formaturi de toate felurile, inclusiv video, text si imagine. Erin Teare Martin, manager de advertising al site-ului Infoplease.com s-a implicat in faza de testare beta a serviciului. Erin afirma "Folosind Google Ad Manager, rata de livrare a reclamelor noastre a crescut cu 10-15%. Inainte de a utiliza serviciul, aveam nevoie de 2 servere pentru a putea folosi reclamele, iar aceastea trebuiau administrate cu atentie. Google Ad Manager este o solutie deja host-uita, ajutandu-ne sa eliberam din resurse".

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×