Telefonul chinezesc LionKing800 rezista UN AN in standby!

4.357 ori
<b>Telefonul chinezesc LionKing800 rezista UN AN in standby!</b>Avem de-a face oare cu cea mai longeviva baterie de telefon din lume sau doar cu inca un terminal "lansat de 1 aprilie"? Se pare ca telefonul LionKing800 poate rezista in standby timp de 1 an conform producatorilor sai. Evident, acest feature nu a fost...

Avem de-a face oare cu cea mai longeviva baterie de telefon din lume sau doar cu inca un terminal "lansat de 1 aprilie"? Se pare ca telefonul LionKing800 poate rezista in standby timp de 1 an conform producatorilor sai.

Evident, acest feature nu a fost inca testat si confirmat, deci vom putea aprecia valoarea terminalului abia dupa un an de proba. Sursa acestei energii de durata este o baterie de Litiu de 16.800 mAh, aceasta avand o putere de 10 ori mai mare decat cea a unui telefon standard. In ce priveste restul specificatiilor sale tehnice, terminalul suporta conectivitate GSM900/DCS1800 si este un dual-SIM care costa doar 145 de dolari. De asemenea, LionKing800 include un display cu diagonala de 3.5 inch si rezolutie de 320 x 240 pixeli, dar si memorie microSD de 256MB.

Baterie LionKing800

Lista sa de feature-uri continua cu Bluetooth 2.0, o camera frontala si una plasata in partea din spate, toate acestea incorporate intr-o carcasa de 120 x 65 x 20 mm, cu un design similar cu cel al lui Nokia 95. Evident parerile specialistilor nu puteau intarzia sa apara, chiar si sub forma unor comentarii pe engadgetmobile. Se pare ca densitatea Litiului ar avea nevoie de o baterie mult mai mare pentru a obtine 16800 mAh. Bateriile de laptop cu o capacitate similara, aflate acum pe piata sunt cu mult, mult mai mari... Mai are rost sa mentionam problemele de copyright cu un nume ca "Lion King"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×