Google anunta planuri de upgrade-uri ale aplicatiilor sale in 2008

Autor:  | Publicat în:  Google 1.294 ori
<b>Google anunta planuri de upgrade-uri ale aplicatiilor sale in 2008</b>Suita de aplicatii online a celor de la Google este cosmarul Microsoft, de vreme ce acestea permit oricarui utilizator cu un cont Google sa editeze si creeze documente si grafice, sa stocheze poze si multe, multe altele, complet GRATUIT. Cine nu este...

Suita de aplicatii online a celor de la Google este cosmarul Microsoft, de vreme ce acestea permit oricarui utilizator cu un cont Google sa editeze si creeze documente si grafice, sa stocheze poze si multe, multe altele, complet GRATUIT.

Cine nu este fanul acestor servicii? Compania tocmai si-a anuntat planurile in legatura cu noi versiuni ale aplicatiilor sale, iar viitorul suna destul de bine pentru Google anul viitor. Vom vedea o revizuire a lui Google Gears, care va aduce o varianta offline de Google Docs, Gmail si Google Calendar. Vom vedea si o lansare a lui Google Sites, o unealta destinata companiilor, care le va permite sa creeze retele interne si softuri ideale pentru project management.

Nu cunoastem inca o data de lansare a noilor aplicatii si servicii, dar trebuie sa recunoastem ca suntem multumiti de cele existente. Google Docs in special reprezinta o alternativa fiabila la Microsoft Office Word si Excel, una care se incarca destul de rapid si cu care orice utilizator poate lucra. Este posibil sa vedem si versiuni imbunatatite ale variantelor pentru mobile ale acestor aplicatii, de vreme ce Android va fi in plina dezvoltare in 2008, iar un Google Docs offline pe telefon suna excelent, nu credeti?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×