Cellfish lanseaza AddtoPhone, serviciu de media sharing pe mobil

1.168 ori
<b>Cellfish lanseaza AddtoPhone, serviciu de media sharing pe mobil</b>Compania newyorcheza Cellfish Media tocmai a lansat AddtoPhone, un nou serviciu care furnizeaza clientilor sai continuturi media in format optimizat pentru telefoanele mobile. Conform celor de la Cellfish, serviciul este usor de folosit si, odata ca un...

Compania newyorcheza Cellfish Media tocmai a lansat AddtoPhone, un nou serviciu care furnizeaza clientilor sai continuturi media in format optimizat pentru telefoanele mobile.

Conform celor de la Cellfish, serviciul este usor de folosit si, odata ca un utilizator isi va introduce numarul de telefon, persoana respectiva va primi un SMS cu un link catre continuturile media. Acestea sunt livrate imediat, adaptandu-se handseturilor folosite, in formaturi ca h264, h263, mpeg4, 3gp sau 3gp2. Pe langa clipuri video serviciul oferta suport si pentru imagini, muzica si/sau feeduri de stiri. In cele din urma, va anuntam ca Cellfish s-a asigurat ca AddtoPhone este cu adevarat un serviciu Web 2.0, astfel ca developerii pot accesa un API, luand softul de acolo.

Trebuie sa luam in calcul si faptul ca aceeasi companie a lansat o aplicatie Facebook pentru telefon, permitand utilizatorilor celebrului serviciu de social networking sa trimita continuturi de pe site pe terminalele mobile. Astfel de lansari de servicii explica de ce analistii ne prezinta un viitor roz al divertismentului mobil, in care vor predomina continuturile audio/video/foto/text create pentru a permite interactiunea utilizatorilor si pentru a genera diverse emotii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×