Numele Android Key Lime Pie confirmat de un angajat Google Într-o postare pe Google+

Autor:  | Publicat în:  Android 1.477 ori
<b>Numele Android Key Lime Pie confirmat de un angajat Google Într-o postare pe Google+</b>Se zvonește de ceva vreme că numele de cod al următorului release mare Android va fi Key Lime Pie și dacă Android 4.2 este tot o variantă de Jelly Bean, ei bine versiunea 5.0 care i-ar putea urma ar putea deveni "tarta cu lămâie". De această...

Se zvonește de ceva vreme că numele de cod al următorului release mare Android va fi Key Lime Pie și dacă Android 4.2 este tot o variantă de Jelly Bean, ei bine versiunea 5.0 care i-ar putea urma ar putea deveni "tarta cu lămâie". De această dată avem o confirmare chiar de la un angajat Google, pe numele său Manu Cornet.

El a făcut o postare pe Google+, cu o bandă desenată, care îl reprezintă pe roboțelul verde Android, evoluând de la primele versiuni, cupcake, Donut și Eclair la actualele versiuni Ice Cream Sandwich și Jelly Bean, pentru ca la final robotul să mănânce o misterioasă tarta verde. E vorba despre Key Lime Pie și remarcați faptul că desenul amintește de acela cu evoluția omului, de la maimuță încoace. Se remarcă faptul că roboțelul merge drept de la Ice Cream Sandwich încoace, semn că e mai evoluat, lucru cu care sunt de acord.

în fine, despre Key Lime Pie nu se știu prea multe, dar măcar avem un nume de cod confirmat. Recent am văzut în benchmark-ul NenaMark o scăpare a unui presupus Galaxy S 4 și a unui telefon Sony de nouă generație, ambele reprezentate rulând Android 5.0. Din ce am înțeles se zvonește că odată cu sosirea lui Key Lime Pie vor fi implementate și funcții care vor face acest OS să ruleze și pe notebook-uri și vor unifica experiența cu Chrome.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×