Google Now disponibil acum pe terminalele rootate cu Android 4.0

Autor:  | Publicat în:  Android 1.410 ori
<b>Google Now disponibil acum pe terminalele rootate cu Android 4.0</b>Dacă vreți să aflați cât de performant este asistentul virtual Google Now în comparație cu Siri, puteți testa asta chiar acum și fără să fiți posesor de terminal cu Jelly Bean la bord. Google Now este una dintre funcțiile cele mai apreciate...

Dacă vreți să aflați cât de performant este asistentul virtual Google Now în comparație cu Siri, puteți testa asta chiar acum și fără să fiți posesor de terminal cu Jelly Bean la bord. Google Now este una dintre funcțiile cele mai apreciate ale lui Jelly Bean, un asistent virtual care depășește Siri în acuratețe și are și o voce mai prietenoasă.

în acest moment în mod oficial doar terminalele cu Android 4.1 pot folosi acest serviciu, dar există o soluție și pentru cei cu telefoane și tablete rootate. Pe forumul XDA au apărut două fișiere .zip care pot aduce Google Now pe terminalele Android 4.0 ICS. Unul dintre zip-uri oferă întreaga experiență Now, cu tot cu dictare offline, în vreme ce a doua versiune este una cu funcții de baza doar, mai "lite" pentru cei care vor să economisească resurse de sistem.

Pentru a beneficia de acest serviciu aveți nevoie doar un terminal ARMv7, root, ClockWorkMod Recovery și Android 4.0 ICS drept OS. Lista de terminale compatibile, cele cu ARMv7 este disponibilă chiar aici, dacă vă simțiți curajoși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×