Google ar putea pregăti un program de customizare a carcaselor pentru Nexus 6

664 ori
<b>Google ar putea pregăti un program de customizare a carcaselor pentru Nexus 6</b>Printre telefoanele ce beneficiază de un program special de customizare se numără &icirc;n primul și &icirc;n primul r&acirc;nd cele din gama Motorola. Astfel, utilizatorii pot alege prin intermediul Moto Maker carcase speciale pentru telefonul ce...

Printre telefoanele ce beneficiază de un program special de customizare se numără în primul și în primul rând cele din gama Motorola. Astfel, utilizatorii pot alege prin intermediul Moto Maker carcase speciale pentru telefonul ce urmează a fi comandat. Astăzi, o fotografie ajunsă pe web ne dezvăluie faptul că Google vrea să ofere ceva similar pentru al său Nexus 6.

Potrivit unor informații, acest serviciu special ce urmează a fi oferit de Google, se numește Google Workshop. În imaginea de mai sus observăm o carcasă customizată pentru Nexus 6 ce se va prinde pe spatele telefonului.

Cu toate acestea, spre deosebire de Moto Maker, programul pus la cale de către Google va oferi doar posibilitatea de customizare a unor carcase din plastic și nu a celei inițiale regăsită pe device. Deși pare o idee destul de bună, magazinele online abundă în astfel de carcase/huse pentru Nexus 6 la un cost probabil mai mic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×