Evolio lansează Go Fun 3G; tableta cu receptor GPS și acces off-line gratuit la harta globală

Autor:  | Publicat în:  Evolio 856 ori
<b>Evolio lansează Go Fun 3G; tableta cu receptor GPS și acces off-line gratuit la harta globală</b>Astăzi, cei de la Evolio au anunțat lansarea unei noi tablete dotată cu 3G, și anume modelul Go Fun. Acesta se se face remarcat prin receptorul GPS adus la pachet și prin accesul gratuit off-line la harta globală, aplicație de navigație...

Astăzi, cei de la Evolio au anunțat lansarea unei noi tablete dotată cu 3G, și anume modelul Go Fun. Acesta se se face remarcat prin receptorul GPS adus la pachet și prin accesul gratuit off-line la harta globală, aplicație de navigație preinstalată ce va beneficia de actualizări pe viață fără costuri suplimentare.

Pentru a nu ocupa foarte mult spațiu, utilizatorii vor avea posibilitatea de a descărca doar acele hărți pe care le folosesc în mod regulat, și nu tot pachetul software. Aflăm că Evolio GO Fund 3G sosește cu GPS și Glonass, tehnologii ce asigură o conectare rapidă și precisă la sateliți. Ca bonus, Evolio vă oferă în pachet și un kit audo format din încărcător și suport de parbriz pentru acest device.

Evolio GO Fun 3G dispune de un panou de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor quad-core Broadcomm de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Pe partea de conectivitate avem la dispoziție Bluetooth, WiFi, microUSB v2.0 și un jack audio de 3.5 mm.

Evolio GO Fun 3G

Aflăm că tableta rulează Android 4.4.4 KitKat și faptul că la interior mai avem parte de o cameră foto principală de 2 megapixeli și de o baterie de 2.800 mAh. Prețul acestui model este de 449 lei, și poate fi comandat de aici.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×