Google are un robot special care verifică telefoanele Android de lag (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.248 ori
<b>Google are un robot special care verifică telefoanele Android de lag (Video)</b>Google nu are un roboţel doar &icirc;n logo-ul lui Android, ci are şi roboţi reali puşi la treabă pentru a verifica terminalele cu acest OS la bord. Astfel, un robot precum cel de mai jos este folosit pentru a depista delay-ul şi lag-ul de pe un...

Google nu are un roboţel doar în logo-ul lui Android, ci are şi roboţi reali puşi la treabă pentru a verifica terminalele cu acest OS la bord. Astfel, un robot precum cel de mai jos este folosit pentru a depista delay-ul şi lag-ul de pe un handset.

Ideea este de a sesiza întârzierea dintre apăsarea cu degetul şi ce se întâmplă pe ecran. Pe numele său Chrome TouchBot, această maşinărie este produsă de către OptoFidelity şi analizează latenta ecranului touch pe terminalele cu Chrome OS şi Android. Fiecare apăsare, swipe şi alte gesturi simulează interacţiunea umană, în faţa unor senzori care preiau datele.

Acest robot de producţie finlandeză are rolul de a îmbunătăţi timpul de răspuns al platformelor mobile, care la drept vorbind e deja destul de bun. De obicei când ne confruntăm cu lag el provine mai degrabă de la hardware decât de la software şi contează foarte mult şi tipul de panou de ecran şi senzorii integraţi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×