Google Assistant ar fi fost localizat în limba română, aşteptăm confirmarea; Ajunge în multiple țări (Beta)

6.888 ori
<b>Google Assistant ar fi fost localizat în limba română, aşteptăm confirmarea; Ajunge în multiple țări (Beta)</b>La mai bine de o săptămână de Google I/O 2019, Google Assistant a primit o extindere a disponibilităţii sale. Este disponibil în 80 de ţări şi în peste 30 de limbi, majoritatea în faza beta. România este pe listă, aparent

La mai bine de o săptămână de Google I/O 2019, Google Assistant a primit o extindere a disponibilităţii sale. Este disponibil în 80 de ţări şi în peste 30 de limbi, majoritatea în faza beta. România este pe listă, aparent.

Asistentul este disponibil pe mai bine de 1 miliarde de terminale, în peste 30 de limbi şi în 80 de ţări, aşa cum chiar Google a anunţat. Harta oficială Google include şi România, Brazilia, o bună parte din ţările din Europa, inclusiv Italia, Spania, UK, Germania, ţările nordice, dar nu şi cele baltice şi nici jumătate din Africa. România e totuşi cu albastru, deci e bifată.

Încă nu e clar ce înseamnă "disponibil" în aceste ţări, fiind vorba de private beta în majoritatea lor. Acestea au fost confirmate în Turcia, Polonia şi Arabia Saudită. Cam aici se termină detaliile noastre, dar aşteptăm feedbackul vostru în comentarii, legat de Assistant în limba română. Din ce am înţeles în Portugalia au început să vină invitaţii la beta, aşa cum confirmă comentatorii de la articolul sursă de pe Android Police.

Alţi comentatori afirmă că au încercat varianta arabă de Google Assistant şi are pronunţia ciudată pentru unele cuvinte, care sunt citite fix cum sunt scrise. Vă reamintesc că Google Assistant a debutat în 2016 şi a devenit mai deştept odată cu I/O 2019, unde a primit procesare locală pe device, viteză de 10 ori mai mare, Driving Mode şi Duplex on the Web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×