Google Assistant oferă de acum răspunsuri vizuale mai bune și informații extra în pagina de rezultate

Autor:  | Publicat în:  Google 1.064 ori
<b>Google Assistant oferă de acum răspunsuri vizuale mai bune și informații extra în pagina de rezultate</b>Weekend-ul vine și cu noutăți pentru Google Assistant în varianta pentru Android, asistent vocal ce se bucură de o actualizare proaspătă. Pe lista de noutăți avem în primul rând răspunsuri vizuale mai bune și extra informații afișate

Weekend-ul vine și cu noutăți pentru Google Assistant în varianta pentru Android, asistent vocal ce se bucură de o actualizare proaspătă. Pe lista de noutăți avem în primul rând răspunsuri vizuale mai bune și extra informații afișate în pagina de rezultate ca urmare a întrebărilor adresate lui Assistant.

Google Assistant

Există și grafice și link-uri extra în funcție de conținutul căutat și pe lângă această noutate avem și implementarea unor unelte precum calculator, metronom sau poloboc. Pentru a testa această nouă funcție sunt și câteva exemple de întrebări precum "Events in Mountain View" sau "Why is gress green?" - răspunsurile fiind mult mai detaliate de acum înainte.

În cazul anumitor întrebări Google Assistant v-ar putea afișa o listă cu mai multe rezultate de pe web pentru a afla informații extra. O veste nu atât de bună, este că în cazul acestor căutări vor fi afișate și reclame. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×