Google Assistant oferă de acum răspunsuri vizuale mai bune și informații extra în pagina de rezultate

1.193 ori
<b>Google Assistant oferă de acum răspunsuri vizuale mai bune și informații extra în pagina de rezultate</b>Weekend-ul vine și cu noutăți pentru Google Assistant în varianta pentru Android, asistent vocal ce se bucură de o actualizare proaspătă. Pe lista de noutăți avem în primul rând răspunsuri vizuale mai bune și extra informații afișate

Weekend-ul vine și cu noutăți pentru Google Assistant în varianta pentru Android, asistent vocal ce se bucură de o actualizare proaspătă. Pe lista de noutăți avem în primul rând răspunsuri vizuale mai bune și extra informații afișate în pagina de rezultate ca urmare a întrebărilor adresate lui Assistant.

Google Assistant

Există și grafice și link-uri extra în funcție de conținutul căutat și pe lângă această noutate avem și implementarea unor unelte precum calculator, metronom sau poloboc. Pentru a testa această nouă funcție sunt și câteva exemple de întrebări precum "Events in Mountain View" sau "Why is gress green?" - răspunsurile fiind mult mai detaliate de acum înainte.

În cazul anumitor întrebări Google Assistant v-ar putea afișa o listă cu mai multe rezultate de pe web pentru a afla informații extra. O veste nu atât de bună, este că în cazul acestor căutări vor fi afișate și reclame. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×