Google Assistant ar putea primi un nou look curând, bazat pe transparență

1.263 ori
<b>Google Assistant ar putea primi un nou look curând, bazat pe transparență</b>Pe lângă noutățile descoperite la I/O 2019 pentru asistentul vocal Google Assistant, se pare că în perioada următoare ni se pregătește și o schimbare interesantă la nivel de look pentru această soluție

Pe lângă noutățile descoperite la I/O 2019 pentru asistentul vocal Google Assistant, se pare că în perioada următoare ni se pregătește și o schimbare interesantă la nivel de look pentru această soluție. Aflăm prin intermediul celor de la 9to5google.com faptul că un număr restrâns de utilizatori au remarcat un design actualizat pentru Assistant pe telefoanele lor Android, fiind aparent vorba despre un test early access.

 

Noul design și-a făcut apariția în aplicația Google 9.84.10.21 pe telefoane ce rulează Android Q Beta și cea mai mare schimbare descoperită este reprezentată de către eliminarea fundalului alb din zona de jos a ecranului peste care apărea interacțiunea cu Assistant. Acum avem parte de elemente bazate pe transparență după cum se poate vedea și în clipul de mai jos.

Sub această zonă se află butoanele pentru tastatură și pagina de update-uri. Nu este clar când exact vom vedea această schimbare de design pe toate telefoanele Android de pe piață, fiind probabil ceva rezervat doar pentru Android Q, release așteptat să debuteze în varianta finală la final de august. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×