Google Assistant vine în curând și pe telefonul tău; Google a anunțat disponibilitatea asistentului virtual la scară largă!

2.744 ori
<b>Google Assistant vine în curând și pe telefonul tău; Google a anunțat disponibilitatea asistentului virtual la scară largă!</b>Era de aşteptat să vedem Google Assistant şi pe alte terminale decât cele Google Pixel sau proaspăt anunţatul LG G6. Azi aflăm că asistentul virtual al celor de la Google va ajunge pe milioane de telefoane ce rulează Android 6.0 Marshmallow şi versiuni..

Era de aşteptat să vedem Google Assistant şi pe alte terminale decât cele Google Pixel sau proaspăt anunţatul LG G6. Azi aflăm că asistentul virtual al celor de la Google va ajunge pe milioane de telefoane ce rulează Android 6.0 Marshmallow şi versiuni ulterioare.

E drept că au existat indicii cu privire la această apariţie, precum faptul că Google Assistant era disponibil pe telefoanele ce rulau de la Android 4.1 în sus prin intermediul lui Allo. Aplicaţia de chat integrează acest asistent şi furnizează informaţii în timpul discuţiilor. Exclusivitatea lui Assistant pe Pixel nu a durat mult şi s-a dus deci unul din selling point-urile sale. Rămâne totuşi camera excelenta neatinsă.

Google Assistant soseşte acum pe terminalele cu Android 6.0 Marshmallow la bord şi versiuni ulterioare

În prima fază Google Assistant vine pe terminalele ce rulează Android Marshmallow şi Nougat şi folosesc limba engleză, în teritorii ca Australia, Canada şi UK, dar şi în Germania, pentru vorbitorii de germană. Ulterior se vor adăuga şi alte limbi. Odată cu sosirea asistentului, Google Search va fi înlocuit şi noua funcţie va putea fi activată cu o apăsare lungă a butonului Home sau prin comanda clasică vocală "OK Google".

Google Assistant e o evoluţie a precedentelor funcţii, precum Google Search, OK Google sau Google Now, doar că mai smart, învăţând perpetuu de la utilizator şi oferind funcţionalitate de control smart home şi un API deschis dezvoltatorilor. Încă nu e clar dacă actualizarea se face la nivel server side sau implica un update de Google Play Services.

Ca de obicei vă aşteptăm în secţiunea comentarii pentru a ne spune dacă aţi primit Google Assistant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×