Elephone S7, probabil cel mai arătos telefon de la Elephone va sosi în curând, cu Android 7.0 la bord

2.116 ori
<b>Elephone S7, probabil cel mai arătos telefon de la Elephone va sosi în curând, cu Android 7.0 la bord</b>Am acoperit telefonul Elephone S7 de multiple ori anul trecut, terminalul crescând mult de la statutul de "device misterios" şi aparenta clonă de Galaxy S7, până la un smartphone de sine stătător foarte arătos.

Am acoperit telefonul Elephone S7 de multiple ori anul trecut, terminalul crescând mult de la statutul de "device misterios" şi aparenta clonă de Galaxy S7, până la un smartphone de sine stătător foarte arătos. Acum aflăm că el se afla în sfârşit aproape de debut.

Elephone confirma că va sosi cu Android 7.0 la bord acest smartphone şi deşi nu avem o dată clară de debut, S7 ar trebui să vadă lumina zilei în curând. Am avut o perioadă de precomanda la suma de doar 149.99 dolari toamna trecută, suma aplicată pentru varianta de bază, cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare costă 229 dolari.

Elephone S7, probabil cel mai arătos telefon de la Elephone va sosi în curând, cu Android 7.0 la bord

Elephone S7 se prezintă cu un design similar cu Galaxy S7, cu sticlă curbată 2.5D în faţă şi spate, dar şi două slot-uri SIM, o cameră de 13 MP in spate şi frontală de 5 MP. La bord se afla un procesor MediaTek Helio X20 sau Helio X25, în funcţie de varianta aleasă, plus scanner de amprente integrat în butonul Home. Există şi baterie de 3000 mAh aici, iar produsul măsoară 7.6 mm în grosime. Îl puteți cumpăra de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×