Google Home oferă acum suport şi integrare pentru Netflix şi Google Photos; Iată cum se pot activa

1.326 ori
<b>Google Home oferă acum suport şi integrare pentru Netflix şi Google Photos; Iată cum se pot activa</b>În această toamnă Google a lansat un gadget cu rol de asistent virtual şi hub pentru soluţiile smart home, sub numele de Google Home. Azi el primeşte funcţii noi, sub forma suportului pentru Netflix şi Google Photos. Avem detalii despre cum se activează..

În această toamnă Google a lansat un gadget cu rol de asistent virtual şi hub pentru soluţiile smart home, sub numele de Google Home. Azi el primeşte funcţii noi, sub forma suportului pentru Netflix şi Google Photos. Avem detalii despre cum se activează ele mai jos.

Înainte să vă oferim aceste detalii, trebuie să aflaţi că din păcate Google Home nu se comercializează în România, iar singura modalitate de achiziţie e din SUA, via eBay. Acolo costă în jur de 135 dolari, plus TVA, plus taxele vamale și transport. Revenind la noutăţi, Google Home era capabil până acum să se conecteze la Chromecast şi să facă casting cu clipuri YouTube spre exemplu, dar nu şi cu alt fel de conţinuturi media.

Google Home oferă acum suport şi integrare pentru Netflix şi Google Photos; Iată cum se pot activa

Odată cu implementarea suportului Netflix şi Google Photos creşte varietatea conţinuturilor pentru casting. E nevoie de aplicaţia Google versiunea 6.9 pentru acest lucru (APK aici), dar şi cea mai nouă aplicaţie Google Home. Apoi trebuie accesată zona Devices>Home>Settings>More>Videos and Photos. Puteţi selecta contul pentru Google Photos de acolo, iar pentru Netflix şi conectarea sa se va deschide o fereastră în plus. Rezultatul? Veţi avea filme şi seriale Netflix, dar şi galerii din Google Photos la îndemână prin comandă vocală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×