Google Assistant sosește oficial pe iOS dar multe din capabilitățile sale sunt limitate

1.035 ori
<b>Google Assistant sosește oficial pe iOS dar multe din capabilitățile sale sunt limitate</b>O veste destul de mare pe care Google a anunțat-o ieri seară în cadrul evenimentului Keynote Google I/O 2017 a fost și aceea că Google Assistant sosește de acum pe iOS. În ciuda unor limitări, asistentul vocal al celor de la Google poate realiza

Și Google Assistant a avut parte de o prezentare în cadrul evenimentului keynote I/O 2017 de aseară unde am aflat că de acum înainte asistentul virtual de față este disponibil și pe iOS sub formă de aplicație. Din păcate funcțiile sunt limitate și asta pentru că sistemul de operare a celor de la Apple include câteva restricții API care împiedică Google Assistant să funcționeze la întregul său potențial pe această platformă.

Printre lucrurile pe care le vom putea face se numără în primul rând posibilitatea de a comunica cu asistentul vocal, trimite mesaje iMessage, sau da comanda vocală pentru redarea unei melodii din Spotify. Lipsește aici funcția de a putea seta alarme, iar aplicația este disponibilă direct pe homescreen-ul din iOS sub forma unei iconițe, dar și sub formă de widget pentru o accesare a asistentului mai rapidă. 

Vom putea da comenzi și prin tastarea întrebării dorite, sau verifica istoricul de întrebări și căutări. Ce nu vom putea face în schimb este să dăm comenzi vocale pentru lansare de aplicații, pentru postarea pe Twitter sau Facebook și nici să trimitem mesaje prin intermediul unor aplicații 3rd party precum Whatsapp.

Pentru moment, Google Assistant for iOS este disponibil doar în SUA și l-am putea vedea adus curând și în alte regiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×