Mamaie primeşte propriul difuzor smart cu asistent virtual: Amazon Echo Silver (Parodie SNL)

Autor:  | Publicat în:  Amazon 906 ori
<b>Mamaie primeşte propriul difuzor smart cu asistent virtual: Amazon Echo Silver (Parodie SNL)</b>În acest an am văzut din ce în ce mai multe boxe inteligente lansate pe piață, inclusiv un model marca Allview. Totuși, la mare căutare se află produsele Amazon Echo, recent fiind dezvăluit și Echo Show. Produsele de față sunt echipate cu asistentul

Nu ştiu voi, dar eu îmi rezerv câte o oră în fiecare weekend pentru a mă uita la Saturday Night Live. Uneori sketchurile lor au de-a face cu tehnologia modernă şi nu m-am putut abţine să nu vi-l arăt pe cel mai nou. SNL ia în râs neînţelegerile dintre generaţia bătrână şi Amazon Echo. Astfel, ei ne propun un.. Amazon Echo Silver, pentru toată mamaile şi tataii care au nevoie de cineva cu care să se certe, chiar şi digital.

Cum un Amazon Echo normal nu răspunde la nevoile pensionarilor, apare acest "Echo Silver". Pe lângă o doză cu 500% mai mare de răbdare faţă de utilizator, difuzorul smart e capabil să răspundă şi la nume total deformate faţă de "Alexa". Bătrâneii îl strigă pe asistent "Allegra", "Clarissa", orice numai "Alexa" nu. Buclele de "întrebare-am uitat ce am zis-întrebare-confuzie" ar induce un atac de panică lui Siri sau Cortana, dar Alexa le face faţă în acest clip haios.

Cea mai tare funcţie e probabil cea "uh-uh", pentru momentele când străbunicul are povești interminabile din război. Sunt şi funcţii preventive pentru rasismul inevitabil al celor din altă epocă. Mai în glumă mai în serios, cei în vârstă s-ar distra de minune cu astfel de gadgeturi şi poate că le vine o idee celor de la Amazon cu această ocazie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×