Google brevetează un sistem care adaptează setările camerei la vremea de afară

Autor:  | Publicat în:  Google 758 ori
<b>Google brevetează un sistem care adaptează setările camerei la vremea de afară</b>Dacă v-ați săturat să umblați la expunere, balans de alb și contrast, ei bine se pare că Google are o soluție pentru voi. E vorba despre o nouă tehnologie, brevetata recent care permite schimbarea setărilor camerei automat în funcție de vremea...

Dacă v-ați săturat să umblați la expunere, balans de alb și contrast, ei bine se pare că Google are o soluție pentru voi. E vorba despre o nouă tehnologie, brevetata recent care permite schimbarea setărilor camerei automat în funcție de vremea de afară.

Acest sistem se bazează pe GPS și pe furnizarea de informații meteo. Balansul de alb și saturarea vor fi schimbate pentru o zi însorită în parc, în comparație cu o zi întunecată și ploaioasa între blocuri gri, care cer alte condiții de fotografiere. Ar fi fost cazul că tehnologia foto de pe terminalele Android să evolueze și dacă Samsung și HTC fac eforturi în această direcție, ar trebui să se lucreze și la partea software.

Sincer să fiu ultimele inovații software foto de la Google nu m-au impresionat și aici includ și noua interfața a camerei, care mai mult încurca decât ajuta. Evident, e o părere pur personală și sunt convins că acest UI are fanii săi. Ar fi bine că între timp să fie finisata și ideea de panorama la 360 de grade, care nu funcționa chiar perfect.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×