Samsung Își amână panourile Full HD AMOLED, cel de 8 inch se află În pregătire totuși

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.414 ori
<b>Samsung Își amână panourile Full HD AMOLED, cel de 8 inch se află În pregătire totuși</b>Tableta Samsung Galaxy Note 8.0 a fost doar începutul pentru segmentul de terminale cu diagonală de 8 inch de la Samsung. Se pare că gigantul sud-coreean ar avea în proiect și un urmaș pentru Galaxy Tab 7.7, cu un ecran AMOLED Full HD de această...

Tableta Samsung Galaxy Note 8.0 a fost doar începutul pentru segmentul de terminale cu diagonală de 8 inch de la Samsung. Se pare că gigantul sud-coreean ar avea în proiect și un urmaș pentru Galaxy Tab 7.7, cu un ecran AMOLED Full HD de această dată.

Proiectul e unul mai amplu, implicând o întreagă gamă de noi tablete cu ecrane AMOLED Full HD, sau chiar cu rezoluții mai mari. Se pare totuși că panourile de 10.1 și 11.4 inch vor întârzia și e posibil să întârzie și modelul de 8 inch. Dacă totul merge bine veți vedea urmașul lui Galaxy Tab 7.7 făcându-și apariția cu un ecran de 8 inch la IFA 2013, în Berlin.

Tot acolo îl vom vedea pe Galaxy Note 3 și probabil și tabletele din seria Galaxy Tab 3. Samsung pregătește și un model cu diagonală de 10 inch și rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, cea a lui Nexus 10. E bizar că nu am avut vreun Galaxy Tab nou până în acest moment, mai ales că seria nu a mai primit un refresh de mai bine de un an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×