Allview P5 Quad unboxing: scoatem din cutie cel mai performant telefon Allview (Video)

7.200 ori
<b>Allview P5 Quad unboxing: scoatem din cutie cel mai performant telefon Allview (Video)</b>Allview P5 Quad este cel mai nou și cel mai performant telefon Allview, el fiind prezentat în premieră la Mobile World Congress 2013. Acum, terminalul quad core a sosit în teste la Mobilissimo.ro, iar mai jos puteți vedea unboxing-ul său. Aflați...

Allview P5 Quad este cel mai nou și cel mai performant telefon Allview, el fiind prezentat în premieră la Mobile World Congress 2013. Acum, terminalul quad core a sosit în teste la Mobilissimo.ro, iar mai jos puteți vedea unboxing-ul său.

Aflați că acest handset costă 1.099 lei și este primul telefon quad core cu branding autohton. El rulează Android 4.1 Jelly Bean și adoptă obișnuitul setup dual SIM. Allview P5 Quad se remarcă printr-un design elegant, spate soft touch plăcut la atingere și un design dreptunghiular, cu o lățime mai mică decât cea cu care suntem obișnuiți la astfel de terminale.

în cutie se afla o pereche de căști care arată ca și la modelele precedente, codul Bitdefender Mobile Security, încărcătorul, bateria, manualul, o folie protectoare pentru ecran și un cablu USB. Handsetul vine cu un display IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli. Procesorul sau este un quad core Cortex A7 Mediatek de 1.2 GHz, iar alte dotări includ și 4 GB memorie flash, dintre care 2 GB disponibili pentru utilizator, 1 GB RAM și slot microSD. Avem și amplificator audio Yamaha la bord, o cameră de 8 megapixeli și baterie Li-Polimer de 2100 mAh.

Aflați că veți putea câștiga acest telefon după ce îi facem recenzia, condițiile de participare la concurs sunt vechimea ca și utilizator al forumului Mobilissimo.ro de 3 luni și un minimum de 300 de postări de la data înregistrării! Alte detalii vom posta în secțiunea dedicată telefonului, pe forum!

Allview P5 Quad unboxing
 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×