Google Camera 7.2 primeşte noi funcţii: scanare de documente, copiere de text, traducere

1.698 ori
<b>Google Camera 7.2 primeşte noi funcţii: scanare de documente, copiere de text, traducere</b>Google îşi extinde funcţionalitatea aplicaţiei Google Camera, în varianta 7.2 a aplicaţiei. Deocamdată doar aplicația de pe Pixel 3 şi Pixel 4 beneficiază de noile funcţii pe care le-aş numi unele "Office" sau mai bine zis Lens

Google îşi extinde funcţionalitatea aplicaţiei Google Camera, în varianta 7.2 a aplicaţiei. Deocamdată doar aplicația de pe Pixel 3 şi Pixel 4 beneficiază de noile funcţii pe care le-aş numi unele "Office" sau mai bine zis Lens.

Google Camera 7.2

Mai nou aplicația este capabilă să scaneze documente, să copieze text şi să îl traducă din diferite limbi. Avantajul e că poţi face toate acestea direct din Google Camera şi nu mai trebuie să deschizi o aplicaţie separată, precum Google Lens, sau să îi ceri asta lui Google Assistant. De remarcat că software-ul deja disponibil pe terminalele Pixel avea funcţii extra faţă de varianta de pe alte telefoane clasice Android.

Google Camera 7.2

Putea detecta şi deschide URL-uri, adrese de email sau coduri QR. Varianta cea mai nouă de Google Camera oferă acum sugestii pentru a scana documente, a copia text şi a traduce din limbi străine. Sugestiile apar sub formă de pop up atunci când camera recunoaşte automat aceste tipuri de conţinuturi. Seamănă cu sugestiile de Scene de fotografiere sugerate de AI pe unele telefoane. Uneori vi se sugerează Macro, alteori Night, de exemplu.

Google Camera 7.2

În acest caz dacă aplicaţia Camera dă peste o succesiune de litere vă va sugera să scanaţi un document. Veţi putea să creaţi un PDF pe loc, iar funcţia de traducere este disponibilă doar pentru engleză, spaniolă, germană, Hindi şi japoneză. Copierea de text se face doar îndreptând camera spre un document, apăsând pe ecran pentru focalizare şi alegând "Copy Text". Posibil să pună la treabă Pixel Visual Core, de aceea nu ajung şi pe alte telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×