Google Chrome disponibil acum pe Nokia N900

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.629 ori
<b>Google Chrome disponibil acum pe Nokia N900</b>Dupa ce am vazut versiunea mobila de Firefox pe Nokia N900, a venit momentul celui mai rapid browser de pe Pamant, Google Chrome sa fie portat pe terminalul produs de finlandezi. Aceasta versiune de Chrome nu a fost portata oficial de Google, ci este...

Dupa ce am vazut versiunea mobila de Firefox pe Nokia N900, a venit momentul celui mai rapid browser de pe Pamant, Google Chrome sa fie portat pe terminalul produs de finlandezi. Aceasta versiune de Chrome nu a fost portata oficial de Google, ci este bazata pe un release Debian 32.

Browserul functioneaza fara probleme, iar continuturile Flash se incarca rapid, portarea fiind opera unui developer cunoscut drept Jacekowski. Totusi, Chrome pentru Nokia N900 are unele buguri, astfel ca ne putem astepta la un upgrade la capitolul stabilitate in curand. Softul va fi instalat cu ajutorul unei console, folosind "dpkg" si nu un app manager.

Google Chrome pe Nokia N900

Chrome va functiona folosind libxss, pe care il puteti descarca de aici, iar instalarea sa se realizeaza prin descarcarea fisierelor de aici si a celor mentionate mai sus in directorul radacina de pe N900. Apoi va trebui sa scrieti "root" si apoi sa tastati "cd /home/user/MyDocs/ dpkg -i name-of-the-lib-file.deb". Urmatorul pas este scrierea acestei linii de comanda: "dpkg -i name-of-the-chromefile.deb".

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×