iPad-urile se vand la preturi exorbitante pe piata neagra din China si UK

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.093 ori
<b>iPad-urile se vand la preturi exorbitante pe piata neagra din China si UK</b>La doar o saptamana dupa punerea in vanzare a faimosului tablet Apple iPad, comertul de pe piata neagra a inceput sa infloreasca, in special in China si Marea Britanie. Aparent, preturile acestor produse vandute "pe sub mana" ajung si la 1000 de dolari si...

La doar o saptamana dupa punerea in vanzare a faimosului tablet Apple iPad, comertul de pe piata neagra a inceput sa infloreasca, in special in China si Marea Britanie. Aparent, preturile acestor produse vandute "pe sub mana" ajung si la 1000 de dolari si uneori chiar depasesc aceasta suma.

Acest tip de vanzare este foarte bizar, mai ales daca luam in calcul faptul ca iPad-ul este fabricat in China, unde costa acum aproape dublu decat in SUA. CNN are un articol despre acest subiect, urmarind aventurile unui grup de "bisnitari" din Hong Kong, care au calatorit in SUA, au cumparat in jur de 200 de tableturi Apple si s-au intors in tara de bastina pentru a le vinde.

Fiecare model este vandut la pretul de 800 de dolari sau mai mult, generand profituri impresionante pentru acesti intreprinzatori. Exista si persoane care cumpara iPad-uri si le revand si in China, cu mentiunea ca aici vorbim despre versiunea care suporta doar WiFi, cea 3G nefiind lansata inca. Pe cand si la noi o astfel de piata neagra (nu ca am dori-o)?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×