Google confirmă designul lui Pixel 4 cu propriul teaser; Camera pătrată e reală!

838 ori
<b>Google confirmă designul lui Pixel 4 cu propriul teaser; Camera pătrată e reală!</b>Într-o mişcare pe care nimeni nu o vedea venind, Google a decis să confirme designurile scăpate în ultimele 48 de ore pentru Pixel 4. Gigantul american a postat propriul teaser pe web, confirmând designul pe bază de cameră

Într-o mişcare pe care nimeni nu o vedea venind, Google a decis să confirme designurile scăpate în ultimele 48 de ore pentru Pixel 4. Gigantul american a postat propriul teaser pe web, confirmând designul pe bază de cameră pătrată în spate, asta deşi suntem la luni bune distanţă de debutul telefoanelor noi Pixel care ar trebui să aibă loc în octombrie.

Cel puţin ultimele două generaţii Pixel atunci au debutat. Contul oficial de Twitter "Made by Google" a făcut această postare, probabil pentru a creşte şi mai mult hype-ul legat de seria Pixel 4. Asta deşi luna trecută îl lansa pe Pixel 3a, primul său telefon Pixel din zona midrange.

Pixel 4

Imaginea teaser, e drept foarte întunecată se potriveşte perfect cu ce am văzut de la Ben Geskin, OnLeaks şi alte surse. Avem 2 senzori în acel modul pătrat, plus bliţ LED, aranjate sub forma unui romb, care are ca vârf de jos chiar bliţul. De la Unbox Therapy am aflat şi că Google va folosi un nou "senzor spectral" în cadrul camerei triple, deşi nu ştim exact despre ce e vorba.

Se zvoneşte că ar aduce un blur mai natural pentru Bokeh, reuşind să captureze informaţie dincolo de senzorii RGB, precum raze X, ultraviolete şi infraroşu. Google nu a confirmat specificaţiile camerei, sugerând fanilor să "aştepte să vadă ce poate face". Pixel 4 e aşteptat să vină cu procesor Snapdragon 855 şi o "frunte" lată, fără breton, dar care va ascunde o cameră selfie duală şi un mecanism în stil Face ID.

Compania va tăia muchiile laterale şi pe cea de jos, pe cât de mult posibil. Sunt şi voci care spun că Google de fapt ne trollează, dar personal cred că au vrut să anticipeze lansarea lui Pixel 4 şi pe cea a lui iPhone 11, tot cu cameră pătrată, pentru a nu fi numiţi copiatori.

La drept vorbind Huawei Mate 20 Pro a inaugurat acest design. Google tocmai a devenit cea mai deschisă companie din lume la leak-uri cu această ocazie...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×