Google Pixel 4 se afișează în presupuse fotografii reale, sub forma unui prototip

1.040 ori
<b>Google Pixel 4 se afișează în presupuse fotografii reale, sub forma unui prototip</b>Leak-urile asociate lui Google Pixel 4 continuă și după ce am văzut handson-uri cu machete, randări proaspete, dar și aflat că telefonul ar putea sosi cu un senzor radar special pentru control prin gesturi

Leak-urile asociate lui Google Pixel 4 continuă și după ce am văzut handson-uri cu machete, randări proaspete, dar și aflat că telefonul ar putea sosi cu un senzor radar special pentru control prin gesturi, iată că acum descoperim și fotografii reale. Acestea au fost trimise celor de la GSMArena de către un leaker de care nu am mai auzit până acum și anume Shivam Pandya, astfel că tratăm scăparea cu o doză de precauție.

Google Pixel 4

Ce vedem în fotografii pare a fi un Pixel 4 prototip al cărui design este ascuns de o husă specială cu margini groase. Chiar și așa se remarcă unele elemente precum decupajul pilulă din ecran pentru camera selfie duală din partea dreaptă. Muchiile din jurul ecranului sunt destul de înguste dacă priviți cu atenție și avem până și o bărbie mult redusă comparativ cu ce ne-a oferit Google până acum.

Google Pixel 4

Sunt și ceva contradicții dacă e să comparăm aceste fotografii cu randările și machetele recent sosite, asta pentru că în cazul de față nu se remarcă vreun earpiece în zona superioară - componentă care în scăpările anterioare se observa cu ușurință. De asemenea, nici camera selfie duală din partea dreaptă nu pare a fi tocmai credibilă ținând cont că în dreptul său în spate se va afla uriașul modul pătrat de cameră foto care are nevoie de mult spațiu la interior.

Există și posibilitatea ca în cazul de față să fie un alt design pregătit pentru Pixel 4, asta pentru că la un moment dat am auzit faptul că Google are 3 echipe speciale care lucrează independent la dezvoltarea design-ului pentru noul flagship. Doar un design va primi aprobarea în final.

Apropo, în fotografia în care apar două telefoane, aflați că în dreapta prototipului se află Pixel 2 XL

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×