Google dezvăluie 6 secrete Nexus Într-un posibil prim teaser pentru modelul Nexus 6

1.765 ori
<b>Google dezvăluie 6 secrete Nexus Într-un posibil prim teaser pentru modelul Nexus 6</b>Deja nu mai este un secret faptul că cei de la Google lucrează în aceste momente la dezvoltarea lui Nexus 6, device despre care se vehiculează că este realizat în parteneriat cu Motorola. Fiind conștienți de acest lucru, Google a decis că este...

Deja nu mai este un secret faptul că cei de la Google lucrează în aceste momente la dezvoltarea lui Nexus 6, device despre care se vehiculează că este realizat în parteneriat cu Motorola. Fiind conștienți de acest lucru, Google a decis că este timpul pentru dezvăluirea unor mici secrete despre noua generație Nexus.

Noua secțiune intitulată 6 Secrete Nexus ce și-a făcut apariția pe site-ul de suport Google ne oferă câteva detalii și funcții pe care le primim atunci când decidem să achiziționăm un smartphone din această gamă. Astfel, printre aceste funcții remarcăm Google Now, folosirea terminalului ca hot-spot, trimiterea de fișiere prin intermediul Beam, sau scrierea de mesaje mult mai rapid.

De asemenea, este prezentat și serviciul Touch and Pay ce permite realizarea de plăți prin NFC, cât și funcția prin care putem captura fotografii la 360 grade. Rămâne de văzut dacă Moto Shamu este Nexus 6, sau dacă în spatele acestui device se ascund alte surprize.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×