Iată momentele cheie din cadrul prezentării Windows 10 Într-un material video de 40 minute

1.448 ori
<b>Iată momentele cheie din cadrul prezentării Windows 10 Într-un material video de 40 minute</b>După cum am aflat aseară, Microsoft a lansat&nbsp;o nouă versiunea a sistemului său de operare, pentru o gamă largă de device-uri, OS numit Windows 10. Deși denumirea a luat prin surprindere, majoritatea dintre noi așteptându-se la versiunea cu...

După cum am aflat aseară, Microsofta lansat o nouă versiunea a sistemului său de operare, pentru o gamă largă de device-uri, OS numit Windows 10. Deși denumirea a luat prin surprindere, majoritatea dintre noi așteptându-se la versiunea cu numărul 9, am descoperit faptul că Microsoft dorește prin acest nume să evite asocierea cu versiunea actuală Windows 8.

Deși Microsoft nu a transmis live evenimentul cu pricina, la scurt timp după ce acesta a luat sfârșit, o serie de astfel de materiale video de la fața locului au început să își faca apariția pe web, cum este și cazul acestui filmuleț de mai jos ce cuprinde mai toate momentele importante din cadrul prezentării în aproximativ 40 de minute.

Astfel, putem vedea momentele cheie în care Joe Belfiore ne prezenta diferitele noi funcții aduse de către Windows 10. Potrivit Microsoft, principalul scop al lui Windows 10 este acela de a unifica toate platformele, acesta putând fi rulat pe pc-uri, tablete, telefoane, sau chiar și pe console Xbox.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×