Google prezintă şabloanele Dark Theme pentru Android 10 Q și Dark Mode

831 ori
<b>Google prezintă şabloanele Dark Theme pentru Android 10 Q și Dark Mode</b>Această săptămână stă sub semnul lui Google I/O 2019, acolo unde Google a prezentat noi funcţii din Android 10/Android Q, în frunte cu Dark Mode. Se adaptează şi temele de pe terminalele Android, iar azi Google

Această săptămână stă sub semnul lui Google I/O 2019, acolo unde Google a prezentat noi funcţii din Android 10/Android Q, în frunte cu Dark Mode. Se adaptează şi temele de pe terminalele Android, iar azi marele G prezintă şabloanele Dark Theme. Google a actualizat ghidul de teme Material Design cu menţiuni legate de Dark Mode.

Android Q Dark Theme

Gigantul motoarelor de căutare nu încurajează crearea de teme complet negre, ci mai degrabă de un gri închis şi cu diferite nuanţe de gri. Gri-ul închis este mai expresiv la nivel de tridimensionalitate şi poate simula adâncimea mai bine, plus crea umbre. De asemenea este mai puţin stresant pentru ochi decât negrul profund, iar textul de culori mai vii pe fundal gri închis are mai puţin contrast decât pe un fundal negru.

Android Q Dark Theme

Se recomandă şi nuanţe de mov (purpuriu) drept culori principale şi de verde (teal) drept culori secundare. E vorba despre accente şi toggle-uri aici, care trebuie să fie pastel-uri şi nu saturate. Fac excepţie de la regulă logo-urile şi culorile de brand. Vă reamintesc că Dark Mode se poate activa printr-o apăsare de buton virtual în zona Quick Settings şi va ajuta la economisirea bateriei, va fi mai blând cu ochii utilizatorilor după apus şi se va activa automat odată cu Battery Saver.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×