Un posibil Google Pixel 4 apare în GeekBench, ar putea fi doar un Pixel 3a

Autor:  | Publicat în:  Google  Benchmark 929 ori
<b>Un posibil Google Pixel 4 apare în GeekBench, ar putea fi doar un Pixel 3a</b>În ultima lună au scăpat tot mai des telefoanele Google Pixel 3 XL Lite şi Google Pixel 3 Lite (sau Pixel 3a), dar azi aflăm că ar fi planuri şi pentru Pixel 4 deja. Acel device ar fi apărut în GeekBench, care îl menţionează ca "Pixel 4", desi dotările su

În ultima lună au scăpat tot mai des telefoanele Google Pixel 3 XL Lite şi Google Pixel 3 Lite (sau Pixel 3a), dar azi aflăm că ar fi planuri şi pentru Pixel 4 deja. Acel device ar fi apărut în GeekBench, care îl menţionează ca "Pixel 4", desi dotările sunt modeste. Avem detalii mai jos.

Foarte probabil că numele "Pixel 4" este o greşeală (sau pus intenţionat pentru hype), acest device având şi numele de cod "Sargo", deja asociat lui Pixel 3 Lite/ Pixel 3a. Chiar şi dotările ne arată că acesta nu poate fi un flagship Google Pixel pe 2019, cu doar 2 GB RAM şi rezultate modeste în benchmark-ul GeekBench. Midranger-ul e aşteptat în lunile viitoare, poate la I/O 2019 în mai, cu versiuni cu 2 sau 3 GB RAM.

Un posibil Google Pixel 4 apare în GeekBench, ar putea fi doar un Pixel 3a

Ar trebui să aibă Android Pie la bord, eventual Android Q dacă mai întârzie. Ultimele scăpări au arătat şi că "Bonito" va fi cunoscut drept Google Pixel 3a XL, iar "Sargo" ar putea fi Google Pixel 3a. Aşteptăm un procesor Snapdragon 710 la interior, 4 sau 6 GB RAM pe versiunea XL şi am înţeles că s-ar păstra camera singulară de pe Pixel 3, ceea ce ar fi excelent, mai ales dacă şi preţul e corect.

Între timp pe Pixel 4 cel real îl aşteptăm cu un ecran edge to edge, aşa cum a arătat un brevet. Privim cu precauţie tot deocamdată, din cauza schimbărilor multiple de nume şi nume de cod.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×