Google Docs are acum propria aplicație pe Android, vine cu recunoaștere optică a caracterelor, nu impresionează!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.824 ori
<b>Google Docs are acum propria aplicație pe Android, vine cu recunoaștere optică a caracterelor, nu impresionează!</b>Disponibil până acum din browserul terminalelor Android, serviciul Google Docs sosește acum pe handseturile dotate cu OS-ul Google sub formă de aplicație. Ceea ce vedeți mai jos este o captură de imagine din Google Docs for Android, noua aplicație...

Disponibil până acum din browserul terminalelor Android, serviciul Google Docs sosește acum pe handseturile dotate cu OS-ul Google sub formă de aplicație. Ceea ce vedeți mai jos este o captură de imagine din Google Docs for Android, noua aplicație lansată de gigantul motoarelor de căutare.

Cu ajutorul său puteți edita documentele la care lucrați deja pe PC sau pe alte terminale, atunci când ați fost întrerupt și a trebuit să plecați de acasă sau de la muncă. Astfel, veți continua munca din mers cu această aplicație cu rol de editor mobil. Softul vă permite să urcați pe web și conținuturi stocate pe telefon, cum ar fi documente trimise prin Gmail.

Google Docs pentru Android

Din păcate aplicația este o dezamăgire, în special pentru cei care au așteptări mari de la Google. File Explorerul softului este OK, dar restul este practic inutilizabil, deoarece nu puteți face modificări prea mari ale documentelor și vor exista probleme și cu selectarea textului.

Continuand lista functiilor lui Google Docs, există și un widget pe care îl puteți plasa în meniul Home, pentru a accesa cele mai importante funcții ale aplicației. și mai importantă este funcția care permite utilizarea camerei telefonului pentru a transforma fotografiile ce includ text în documente Google editate. Acest proces este posibil cu ajutorul tehnologiei OCR (optical character recognition), care recunoaște caracterele disponibile în imagine.

Aplicația Google Docs este disponibilă doar în engleză deocamdată și necesită minim Android 2.1 pentru a funcționa. O puteți descărca de aici sau scanând codul QR de mai jos, dar găsiți cu siguranță aplicații mai bune în Android Market, asta e sigur.

https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.docs

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×