Nepăsători față de Windows Phone și BlackBerry? Iată preferințele dezvoltatorilor de aplicații!

1.875 ori
<b>Nepăsători față de Windows Phone și BlackBerry? Iată preferințele dezvoltatorilor de aplicații!</b>Statisticile de mai jos sunt caracteristice pentru soluția de dezvoltare a aplicațiilor mobile Appcelereator Titanium, dar arată clar o scădere a interesului dezvoltatorilor pentru platformele Windows Phone și BlackBerry OS. &nbsp; Astfel,...

Statisticile de mai jos sunt caracteristice pentru soluția de dezvoltare a aplicațiilor mobile Appcelereator Titanium, dar arată clar o scădere a interesului dezvoltatorilor pentru platformele Windows Phone și BlackBerry OS.

Astfel, specialiștii în domeniu sunt din ce în ce mai puțin atrași de OS-ul mobil al celor de la Microsoft, dar și de cel RIM, în ciuda faptului că ambele sunt pe care de a primi actualizări importante. în vreme ce WP7 va deveni cel mai probabil WP 7.5 prin update-ul Mango, RIM va face trecerea la BlackBerry OS 7.0 și apoi la QNX, deja prezent pe tableta PlayBook.

Doar 29% dintre dezvoltatorii care folosesc Appcelererator Titanium se declară foarte interesați de a lucra cu Windows Phone 7, cu 7% mai puțin decât în trimestrul trecut și cu mult mai puțin decât cele mai atractive platforme ale momentului, Android și iOS. BlackBerry OS a pierdut 11% într-un trimestru, dar trebuie reținut că acest studiu are o acoperire destul de limitată, incluzând doar răspunsurile a 2760 de dezvoltatori.

Nepăsători față de Windows Phone și BlackBerry? Iată preferințele dezvoltatorilor de aplicații!

Nepăsători față de Windows Phone și BlackBerry? Iată preferințele dezvoltatorilor de aplicații!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×