Nepăsători față de Windows Phone și BlackBerry? Iată preferințele dezvoltatorilor de aplicații!

Autor:  | Publicat în:  Statistici platforme mobile 1.597 ori
<b>Nepăsători față de Windows Phone și BlackBerry? Iată preferințele dezvoltatorilor de aplicații!</b>Statisticile de mai jos sunt caracteristice pentru soluția de dezvoltare a aplicațiilor mobile Appcelereator Titanium, dar arată clar o scădere a interesului dezvoltatorilor pentru platformele Windows Phone și BlackBerry OS. &nbsp; Astfel,...

Statisticile de mai jos sunt caracteristice pentru soluția de dezvoltare a aplicațiilor mobile Appcelereator Titanium, dar arată clar o scădere a interesului dezvoltatorilor pentru platformele Windows Phone și BlackBerry OS.

Astfel, specialiștii în domeniu sunt din ce în ce mai puțin atrași de OS-ul mobil al celor de la Microsoft, dar și de cel RIM, în ciuda faptului că ambele sunt pe care de a primi actualizări importante. în vreme ce WP7 va deveni cel mai probabil WP 7.5 prin update-ul Mango, RIM va face trecerea la BlackBerry OS 7.0 și apoi la QNX, deja prezent pe tableta PlayBook.

Doar 29% dintre dezvoltatorii care folosesc Appcelererator Titanium se declară foarte interesați de a lucra cu Windows Phone 7, cu 7% mai puțin decât în trimestrul trecut și cu mult mai puțin decât cele mai atractive platforme ale momentului, Android și iOS. BlackBerry OS a pierdut 11% într-un trimestru, dar trebuie reținut că acest studiu are o acoperire destul de limitată, incluzând doar răspunsurile a 2760 de dezvoltatori.

Nepăsători față de Windows Phone și BlackBerry? Iată preferințele dezvoltatorilor de aplicații!

Nepăsători față de Windows Phone și BlackBerry? Iată preferințele dezvoltatorilor de aplicații!

eMAG: Resigilate la reducere de până la 80%! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×