Google Drive confirmat din greșeală, cu câteva detalii de către Lucidchart (tool de diagrame)

Autor:  | Publicat în:  Google 751 ori
<b>Google Drive confirmat din greșeală, cu câteva detalii de către Lucidchart (tool de diagrame)</b>Aflam cu ceva vreme în urmă că Google pregătește serviciul Google Drive de cloud storage și acum avem și primele dovezi cu privire la existența sa. E vorba aici de serviciul de diagrame online Lucidchart, care a postat opțiuni de integrare a...

Aflam cu ceva vreme în urmă că Google pregătește serviciul Google Drive de cloud storage și acum avem și primele dovezi cu privire la existența sa. E vorba aici de serviciul de diagrame online Lucidchart, care a postat opțiuni de integrare a servicului Google Drive, pentru că apoi să le înlăture rapid, sesizând greșeala făcută.

Adresa către care linkul ducea este încă activă, dar fără un cont Drive ea nu duce nicăieri. Integrarea va permite utilizatorilor să lege conturile Google Drive la serviciul Lucidchart și să sincronizeze documentele din cloud. CEO-ul Lucidchart este Karl Sun, un fost oficial Google, deci de aici și legătura dintre cele două. El a fost responsabil cu pătrunderea Google în China și a fost fondatorul departamentul de brevete de la Google, iar relația cu motorul de căutare a continuat chiar și după plecarea lui Sun. Fostul angajat la nivel înalt s-a implicat în dezvoltarea segmentului de filantropie de la Google, Google.org.

Ce înseamnă pentru noi acest lucru? Mulți giga de stocare în cloud gata să se lanseze, poate mai curând decât credeam sau poate chiar la Google I/O în iunie. Din moment ce dezvoltatorii software au acces la serviciu, înseamnă că se lucrează la integrarea sa în numeroase alte aplicații sau servicii. Va semnala lansarea lui Drive moartea lui Dropbox și Skydrive?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×