Google Earth primește imagini 3D cu mult Îmbunătățite, o interfață nouă pe iOS și Android

Autor:  | Publicat în:  Google 976 ori
<b>Google Earth primește imagini 3D cu mult Îmbunătățite, o interfață nouă pe iOS și Android</b>Simțind amenințarea din partea Apple și a noii sale soluții de cartografiere, Google a anunțat că va face o actualizare serioasă lui Google Earth. Hărțile sale 3D vor fi upgradate cu mult și totul pe baza unei "tehnologii automate", care nu...

Simțind amenințarea din partea Apple și a noii sale soluții de cartografiere, Google a anunțat că va face o actualizare serioasă lui Google Earth. Hărțile sale 3D vor fi upgradate cu mult și totul pe baza unei "tehnologii automate", care nu implică prea multă intervenție din partea omului. E vorba aici despre extragerea de hărți 3D din imagini realizate din avion.

Ce rezultă sunt imagini precum cele din acest articol, iar Google duce cartografierea la un nou nivel cu această ocazie. Google a prezentat noua sa soluție pe iOS și Android și ea arată excelent, conform celor care au participat la demonstrație. Noile funcții vor sosi în curând, deși data exactă nu a fost menționată. Având în vedere că WWDC 2012 se apropie și la rândul său și Apple iMaps, bănuiesc că până la final de lună vom avea un nou Google Earth. Inițial vor avea parte de nouă cartografiere 3D doar câteva orașe, iar până la finalul anului toate marile așezări.

Pentru a realiza o imagine în asemenea detalii, Google folosește avioane speciale care realizează fotografii aeriene la 45 de grade din 4 unghiuri diferite. Modelele de zbor se suprapun, iar Google apoi compune o imagine finală 3D din imaginile capturate, folosind algoritmi speciali pentru forme și culorile clădirilor. încă o dată, procesul este complet automatizat, fără intervenția omului!

Google Earth primește imagini 3D

Google Maps 3D

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×