HTC nu va produce tablete cu Windows 8 RT. Interdicție de la Microsoft

896 ori
<b>HTC nu va produce tablete cu Windows 8 RT. Interdicție de la Microsoft</b>Windows 8 RT reprezintă debutul sistemului de operare dezvoltat de Microsoft pe procesoarele ARM. Ar trebui să fie mai ofertante ca preț și sunt așteptate a debuta din a doua parte a anului odată cu lansarea Windows 8 în piață. &nbsp; Bloomberg...

Windows 8 RT reprezintă debutul sistemului de operare dezvoltat de Microsoft pe procesoarele ARM. Ar trebui să fie mai ofertante ca preț și sunt așteptate a debuta din a doua parte a anului odată cu lansarea Windows 8 în piață.

Bloomberg citează pe HTC care spune că a fost dat la o parte în dezvoltarea tabletelor cu Windows 8 RT. Microsoft a luat această decizie, deoarece consideră că HTC nu are o experiență și un market share relevant pe această nișă. Ei se tem că HTC nu ar fi în stare să ofere un produs bun și ar putea să altereze softul lor astfel încât să se ajungă la un feedback negativ din partea clienților.

Normal că HTC își dorea să personalizeze Windows 8 RT pentru device-urile lor, ar fi avut în plan să creeze un fel de Sense UI. Uite că Microsoft nu a fost de acord și au ales să lucreze cu alte companii. Va fi o lovitură sub centură pentru HTC care de curând a prezentat rezultatele financiare pe mai 2012 și seria One nu a reușit să impună un trend ascendent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×