Google face aluzie la ideea unui telefon YouTube Edition cu Android; cere părerea publicului prin sondaje

1.546 ori
<b>Google face aluzie la ideea unui telefon YouTube Edition cu Android; cere părerea publicului prin sondaje</b>Aflăm astăzi o veste chiar neașteptată, aceea că Google familiarizează cu ideea unui smartphone YouTube. Informația vine din partea celor de la Android Authority care aparent au aflat că Google trimite în acest moment sondaje către

Cu ceva ani în urmă producătorii din lumea smartphone nu ezitau să lanseze pe piață device-uri pentru iubitorii rețelelor de socializare precum este cazul lui Facebook. Am văzut modele precum HTC ChaCha care oferea un buton Facebook fizic, dar și HTC First care sosea la pachet cu un ROM concentrat pe socializare. Acum ar urma un YouTube Phone dacă este să luăm în calcul scăparea de astăzi.

Android Authority dezvăluie că un număr restrâns de utilizatori ar fi primit sondaje din partea Google în care se face aluzie la ideea unui telefon YouTube Edition ce va aduce funcții exclusive. În acele sondaje ar fi fost menționate chiar și posibile dotări ce confirmă un pachet hardware mid-range.

YouTube Phone

(Randare concept)

Telefonul va oferi un buton fizic dedicat pentru lansarea aplicației YouTube și pentru înregistrarea de conținut video. Va fi oferită și o funcționalitate în stil Instagram Stories numită "Creator Connect" pe homescreen, un live lockscreen cu feed-uri live de pe YouTube, dar și o funcție cunoscută drept "YouTwist" care va afișa o colecție de clipuri video YouTube în landscape la orientarea telefonului în landscape.

De asemenea, telefonul ar sosi cu servicii celulare gratuite (probabil prin Project Fi) și cu 10 GB trafic date lunar pe o durată de 12 luni, semn că lansarea ar putea avea loc doar în SUA. Dotările posibile includ un display FHD+ de 6.01 inch, un procesor de 2.2 GHz, baterie de 3700 mAh, 4 GB RAM și cameră duală de 12 + 5 megapixeli în spate.

Ar avea și 64 GB de stocare, difuzoare stereo Dolby Atmos și un scanner de amprente. La prima vedere mie îmi sună a un smartphone Huawei, dar Google ar putea avea mai mulți parteneri în cazul în care decide să transpună proiectul în realitate. Voi cum vedeți ideea unui asemenea telefon YouTube?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×