Google Assistant poate fi accesat acum și de pe telefoanele cu Android Lollipop; vine și pe tablete

1.721 ori
<b>Google Assistant poate fi accesat acum și de pe telefoanele cu Android Lollipop; vine și pe tablete</b>Prin intermediul unei postări de pe blogul oficial cei de la Google au anunțat că asistentul vocal Google Assistant poate fi accesat de acum și de pe device-uri mai vechi precum telefoane ce rulează Android Marshmallow sau chiar Lollipop

Cei de la Google ne dezvăluie astăzi prin intermediul unei postări de pe blogul oficial faptul că asistentul vocal propriu poate fi de acum accesat și de pe telefoanele ce rulează versiuni mai vechi de Android precum Marshmallow sau chiar Lollipop. O veste și mai interesantă este că Google Assistant ajunge și pe tabletele ce oferă Android 7.0 Nougat sau Marshmallow.

Google Assistant poate fi utilizat în diverse scopuri, începând cu posibilitatea de a pune întrebări variate și a afla răspunsurile rapid și până la a da comenzi vocale pentru controlul altor dispozitive smart din casă (în cazul în care oferă compatibilitate). Se pot controla prize inteligente, becuri, boxe dar și altele.

Suportul pentru tablete va fi oferit începând de săptămâna viitoare pentru utilizatorii din SUA ce au setată limba engleză. Pentru telefoanele ce rulează Lollipop a început deja distribuirea update-ului prin care se activează asistentul vocal, primele țări de pe listă fiind SUA, Marea Britanie, India, Australia, Canada, Italia, Brazilia, Coreea și Singapore pentru limba engleză, respectiv SUA, Mexic și Spania pentru limba spaniolă.

Încă nu știm când va sosi update-ul și la noi în țară, dar odată instalat vom vedea iconiția pentru aplicația Assistant în meniu. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×