Google Goggles atinge versiunea 1.7, vine cu scanare continuă, funcții noi

1.245 ori
<b>Google Goggles atinge versiunea 1.7, vine cu scanare continuă, funcții noi</b>Ca și restul aplicațiilor și serviciilor Google, Goggles a primit la rândul său o actualizare în această săptămână. Până acum, aplicația ne permite să adăugăm rapid o persoană la contacte, să traducem texte dintr-o limbă străină și...

Ca și restul aplicațiilor și serviciilor Google, Goggles a primit la rândul său o actualizare în această săptămână. Până acum, aplicația ne permite să adăugăm rapid o persoană la contacte, să traducem texte dintr-o limbă străină și chiar să rezolvăm un Sudoku. Cu versiunea Goggles 1.7 toate funcțiile s-au îmbunătățit, iar pe Android avem o experiență de căutare vizuală în timp real.

Astfel, nu va mai fi nevoie să apăsați acum butonul camera sau să realizați o fotografie pentru ca Goggles să o recunoască. Versiunea 1.7 realizează recunoaștere în timp real, scanând continuu imaginile captate cu ajutorul camerei, prin noul mod continuu. Acesta se aplică în special cărților, produselor branduite, operelor de artă și punctelor de reper. Există în continuare posibilitatea de fotografiere și identificare, dar acum puteți folosi modul continuu pentru a nu mai pierde timp.

în plus, noul Goggles va afișa și rezultate de căutare atunci când recunoaște o porțiune a unui text. Spre exemplu, dacă citiți un articol dintr-o revistă și vă place textul, atunci veți îndrepta camera unui telefon Android cu Goggles la o parte a paginii pentru a găsi un link pe web către articolul complet și a-l partaja prietenilor. Pentru a descărca noul Goggles puteți scana codul QR de mai jos sau accesa Android Market aici.

Google Goggles atinge versiunea 1.7, vine cu scanare continuă, funcții noi

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×