Nokia Lumia 800 primește o actualizare software astăzi, rezolvă problemele bateriei

1.388 ori
<b>Nokia Lumia 800 primește o actualizare software astăzi, rezolvă problemele bateriei</b>Nokia Lumia 800, primul telefon Windows Phone Mango de la Nokia, pe care îl avem în teste acum tocmai a primit o actualizare de software. Utilizatorii și posesorii acestui device se pot aștepta să obțină noul software oricând în următoarele 2...

Nokia Lumia 800, primul telefon Windows Phone Mango de la Nokia, pe care îl avem în teste acum tocmai a primit o actualizare de software. Utilizatorii și posesorii acestui device se pot aștepta să obțină noul software oricând în următoarele 2 săptămâni. Versiunea de firmware nouă este 1600.2479.7740.11451 și aduce ca îmbunătățire majoră modificări pozitive la capitolul încărcare și baterie a telefonului.

Acest update ar putea veni ca răspuns la plângerile unor utilizatori de Lumia 800, care afirmă că acest prim handset Windows Phone de la Nokia are probleme cu încărcarea respectiv consumul bateriei. Nokia nu a oferit detalii clare cu privire la schimbările pe care le presupune "încărcarea îmbunătățită", din păcate. Mai primim și actualizări ale funcției voice mail, calitate audio îmbunătățită și câteva bug fix-uri, printre care se numără și rezolvarea unei mici probleme cu ecranul, care apare atunci când apelurile sunt realizate în lumina puternică.

Aceasta este cea de-a doua actualizare software pentru Nokia Lumia 800 în această lună și se pare că a sosit înainte de data programată inițial. Nokia a promis că vor mai exista actualizări pentru acest model și la începutul lui 2012, deși încă o dată detalii prea clare nu sunt oferite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×