Noul CEO John Chen, afirmă că BlackBerry va produce În continuare telefoane

976 ori
<b>Noul CEO John Chen, afirmă că BlackBerry va produce În continuare telefoane</b>După ce ieri aflam că directorul BlackBerry își va pierde postul datorită faptului că înțelegerea cu Fairfax Financial nu s-a concretizat, acum noul președinte intermediar John Chen afirmă că producția de terminale BlackBerry nu se va opri...

După ce ieri aflam că directorul BlackBerry își va pierde postul datorită faptului că înțelegerea cu Fairfax Financial nu s-a concretizat, acum noul președinte intermediar John Chen afirmă că producția de terminale BlackBerry nu se va opri aici, vom avea parte de noi device-uri în viitor.

Noul președinte are în spate un trecut de succes, acesta fiind angajat al companiei de servicii software Sybase, companie pe care a ghidat-o spre gigantul software SAP în anul 2010. De asemenea, el a lucrat ca și consilier al firmei Silver Lakes, care a încheiat un parteneriat cu Michael Dell pentru ca firma Dell să devină privată.

John Chen se așteaptă ca procesul de redresare a firmei să dureze aproximativ 6 trimestre și declară: “Voi face asta pentru o perioadă lungă de timp. Voi reface această companie.” Oare va reuși noul președinte BlackBerry să pună compania pe picioare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×