LG anunță tabletele noi G Pad pentru piața europeană

868 ori
<b>LG anunță tabletele noi G Pad pentru piața europeană</b>Tabletele LG G Pad de generație nouă anunțate luna trecută, cu carcasa din plastic și preț accesibile ca și preț&nbsp;au parte azi de un debut european, care le aduce mai aproape de noi. Noua serie G Pad include un model de 7 inch, unul de 8 inch...

Tabletele LG G Pad de generație nouă anunțate luna trecută, cu carcasa din plastic și accesibile ca și preț au parte azi de un debut european, care le aduce mai aproape de noi. Noua serie G Pad include un model de 7 inch, unul de 8 inch și unul de 10 inch.

O parte din experiența software de pe LG G3 se va regăsi și pe aceste terminale. Tabletele oferă un echilibru între performanță, personalitate și preț, iar toate 3 modelele vin cu procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și un display True HD IPS cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Că design avem parte de device-uri ergonomice, disponibile pe 5 culori diferite: negru, alb, roșu, portocaliu și albastru deschis.

Modelul de 10 inch se remarcă prin dotări ce includ o cameră de 5 MP în spate, una frontală de 1.3 MP, 16 GB stocare, baterie de 8000 mAh și printre funcții regăsim și QPair 2.0 și Knock Cod. LG G Pad 7.0 păstrează rezoluția, cantitatea de 1 GB RAM, slotul microSD, dar scade stocarea la 8 GB și camera din spate la 3 MP. LG G Pad 8.0 are 16 GB memorie internă, 1 GB RAM, slot microSD, camera de 5 MP în spate și baterie de 4200 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×