Waze primește de astăzi integrare cu Google Assistant; Se pot da comenzi vocale pentru stabilirea de rute

1.954 ori
<b>Waze primește de astăzi integrare cu Google Assistant; Se pot da comenzi vocale pentru stabilirea de rute</b>În ultimele săptămâni am văzut cum funcții celebre din Waze precum alerte pentru radarele poliției au ajuns în Google Maps, iar acum și Waze împrumută ceva de la Maps. Este vorba despre integrarea Google Assistant în aplicație

În ultimele săptămâni am văzut cum funcții celebre din Waze precum alerte pentru radarele poliției au ajuns în Google Maps, iar acum și Waze împrumută ceva de la Maps. Este vorba despre integrarea Google Assistant în aplicație, modalitate prin care căutarea de locuri în timpul călătoriei cu mașina sau setarea de popasuri devine mai ușoară prin simplele comenzi vocale ce vor fi realizate în acest sens.

Waze

Suntem informați că asistenul vocal își face apariția începând de astăzi în aplicația Waze de pe telefoanele utilizatorilor Android din SUA, urmând ca în perioada următoare disponibilitatea să fie extinsă și pe iOS probabil. Se pot da comenzi vocale și pentru aflarea informațiilor despre trafic și ambuteiaje, dar și pentru evitarea anumitor zone în funcție de preferințe.

De asemenea puteți folosi Google Assistant direct din Waze pentru a schimba melodia redată în fundal sau apela contactele din agenda, ba chiar și expedia mesaje dictate. Așteptăm acest feature curând și la noi! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×