Foarte curând, Google Assistant va putea fi accesat direct din lockscreen pe toate telefoanele Android

1.479 ori
<b>Foarte curând, Google Assistant va putea fi accesat direct din lockscreen pe toate telefoanele Android</b>Am aflat de curând faptul că asistentul vocal Google Assistant va fi prezent până la finalul acestei luni pe 1 miliard de dispozitive la nivel global, smartphone-urile reprezentând o mare parte din această cifră uriașă. Acum descoperim că

O informație pe care am aflat-o de curând a fost și aceea că asistentul vocal Google Assistant va fi prezent până la finalul acestei luni pe 1 miliard de dispozitive la nivel global, smartphone-urile reprezentând o mare parte din această cifră uriașă. Acum descoperim că Google dorește să facă asistentul mai ușor de accesat, urmând a oferi o funcție exclusivă de pe terminalele Pixel pe toate smartphone-urile cu Android.

Este vorba despre funcția ce permite accesarea lui Google Assistant direct din lockscreen. Activarea acestui feature se va face din meniul de setări și odată ce bifăm opțiunea, asistentul vocal va fi disponibil chiar și în situația în care telefonul este blocat. Se pot adresa tot soiul de întrebări și comenzi, de la "Cum este vremea?" și până la "Arată-mi cel mai apropiat restaurant" (comenzi date desigur în limba engleză).

Sunt de părere că această funcționalitate va fi tare utilă mai ales pentru șoferi care nu vor mai trebui să interacționeze manual cu telefonul pentru a începe comunicarea cu Google Assistant. Aflați că noul feature se va livra global în etape, Google dezvăluind că până la final de lună va fi prezent pe toate telefoanele Android. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×