Google I/O și noutățile aduse: Android 4.1 Jelly Bean, tableta Google Nexus 7, Nexus Q

1.879 ori
<b>Google I/O și noutățile aduse: Android 4.1 Jelly Bean, tableta Google Nexus 7, Nexus Q</b>Google a ținut un eveniment de peste două ore în care s-au adus multe informații noi. Am văzut detaliile legate de Android 4.1 Jelly Bean - un update mai mare decât se credea inițial și promite o experiență mai fluentă și mai interesantă pe...

Google a ținut un eveniment de peste două ore în care s-au adus multe informații noi. Am văzut detaliile legate de Android 4.1 Jelly Bean - un update mai mare decât se credea inițial și promite o experiență mai fluentă și mai interesantă pe device-urile care-ș vor primi.

Android 4.1 Jelly Bean este construit pe baza Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Vorbim de o evoluție, una care se simte și în niciun caz de o revoluție cum a fost 4.0 ICS față de Android 2.3 Gingebread. Notificările sunt mai dinamice, se adună acolo mai multe informații, poți vedea un rezumat al informațiile din zona de notificări, se poate efectua un apel direct de acolo.

A fost integrată o recunoaștere vocală mai bună și o nouă interfață, textul este recunoscut într-un mod mai predicitiv, searchul prin recunoaștere vocală se face într-un mod mai natural. Normal că o parte din esența Siri este și aici, unele întrebări primesc un răspuns complet. Google iese în față prin faptul că la ei nu este nevoie să ai neapărat o conexiune Wi-Fi și funcționează în modul offline pe partea de conexiune la internet.

Android 4.1 Jelly Bean va sosi de la mijlocul lui iulie 2012 va fi disponibil pe Samsung Galaxy Nexus, Motorola Xoom și Nexus S

Android 4.1 Jelly Bean va sosi de la mijlocul lui iulie 2012 va fi disponibil pe Samsung Galaxy Nexus, Motorola Xoom și Nexus S - supriză plăcută pentru cei care au un smartphone single core cu display de 4 inch și o vechime mai mare. Știți criticile adresate Google că unele device-uri nu primesc update la versiunile mai noi. Seria Nexus stă bine din acest punct de vedere.

Tableta Google Nexus 7

Tableta Google Nexus 7 este realizată împreună cu ASUS. Se bazează pe procesorul Tegra 3 la 1.3 GHz de tip quad core, 1 GB RAM, 8 / 16 GB spațiu de stocare, Android 4.1, cameră frontală de 1.2 Megapixeli. Mai multe detalii în tabel:

TabletăGoogle Nexus 7
EcranIPS de 7 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli
ProcesorQuad core Tegra 3 la 1.3 GHz
Memorie1 GB RAM, 8 / 16 GB spațiu de stocare
GPUULP GeForce
Sistem de operareAndroid 4.1 Jelly Bean
ConectivitateWi-Fi a/b/g/n, bluetooth, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm
Cameră foto și videoFrontală de 1.2 Megapixeli și filmează HD
Baterie4.325 mAh
Greutate340 gr.
Grosime10.5 mm

Și primul video de promovare:

Nexus Q este primul device conceput special pentru streaming de muzică și video într-o casă. Aduce un hardware similar cu Galaxy Nexus - procesor dual-core la 1.2 GHz TI OMAP 4460, costă 299 dolari și urmează a fi pe piață din iulie. Se poate precomanda de acum. Conținutul din Google Play este descărcat pe acest micuț computer cu Android și ajunge a fi rulat pe orice device cu care-i compatibil.

Nexus Q

Să vedem care va fi și succesul comercial. Acestea ar fi noutățile prezentate la Google I/O, le vom detalia pe fiecare în parte într-o serie de articole ce vor sosi pe Mobilissimo.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×