Google începe campania de promovare a noilor terminale Pixel; o sculptură este amplasată în Brooklyn

969 ori
<b>Google începe campania de promovare a noilor terminale Pixel; o sculptură este amplasată în Brooklyn</b>După ce Google a deschis un site dedicat lansării noilor terminale Pixel, iată că acum începe și campania de promovare în mediul offline, mai precis în New York. În cartierul Brooklyn tocmai ce și-a făcut apariția o sculptură ce ne prezintă forma device-u

De curând cei de la Google au confirmat faptul că lansarea smartphone-urilor Pixel și Pixel XL, lansând totodată și un site dedicat prin intermediul căruia am văzut câteva mostre foto ce aparent ar fi realizate de senzorul de 12 megapixeli adoptat de către aceste handset-uri. De astăzi se dă startul și campaniei de promovare offline, Google amplasând o sculptură cu forma noului smartphone chiar în Brooklyn, New York.

Sculptura Google Pixel

Smartphone-urile în cauză sunt așteptate oficial în cadrul unui eveniment destinat presei ce va avea loc pe data de 4 octombrie în New York, și ca dotări vom primi procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 820, chip-uri de 4 GB memorie RAM și camere foto de 12 megapixeli ce promit rezultate superioare în condiții low-light.

În timp ce Google Pixel va adopta un display de 5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), varianta de tip phablet numită Google Pixel XL ne pune la dispoziție în schimb un ecran de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Vom avea și porturi USB Type-C aici, un scanner de amprente, iar ca sistem de operare vom primi cel mai probabil Android 7.1 Nougat preinstalat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×