Google Începe actualizarea Street View pentru România; Mașinile Google pornesc un nou periplu prin țară!

Autor:  | Publicat în:  Google 946 ori
<b>Google Începe actualizarea Street View pentru România; Mașinile Google pornesc un nou periplu prin țară!</b>Google a anunțat în această săptămână ca mașinile lor Street View vor începe în curând să cutreiere România din nou pentru a împrospăta și îmbogăți imaginile de pe Google Maps. Orașele cartografiate sunt București, Cluj Napoca,...

Google a anunțat în această săptămână ca mașinile lor Street View vor începe în curând să cutreiere România din nou pentru a împrospăta și îmbogăți imaginile de pe Google Maps. Orașele cartografiate sunt București, Cluj Napoca, Timișoara, Constanta și Sibiu.

începând de săptămâna viitoare vor fi actualizate imaginile disponibile, deci ați putea trece pe lângă o mașină Google în drum spre muncă. Street View e o funcție apreciată din Google Maps, fiind disponibilă în peste 55 de țări din toată lumea. Prin această funcție puteți vizita și explora virtual anumite zone, orașe, drumuri folosind imagini panoramice de la nivelul străzii. Aceasta funcționalitate a fost extinsă și în Google Earth și versiunea mobilă de Google Maps.

Street View pentru Google Maps a debutat în România la sfârșitul anului 2010, fiind primul serviciu localizat după deschiderea filialei Google din România tot în același an. Cea mai recentă actualizare a imaginilor a avut loc în 2013 și a implicat triciclul Google (Google Trike), iar la acel moment acoperirea Street View în România a fost extinsă cu sute de localități și peste 40.000 de km.

Google Maps a început să includă apoi și imagini panoramice cu zeci de atracții turistice din România. Rețineți că orice utilizator poate raporta imagini pentru a fi eliminate, fie că e vorba de un număr de înmatriculare sau fața unei persoane.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×